


Озимий часник Рокамболь (Гібрид цибулю-часник) 1кг
Рокамболь – цибульно-часниковий гібрид, що поєднує в собі всі якості своїх «батьків» і відрізняється великими розмірами. Гармонійне поєднання двох чудових цибулинних культур – цибулі і часнику. У народі цей гігантський цибулю називають Слонових часником, Іспанським цибулею, Єгипетським часником, цибулею і часником. Це гармонія ніжності і витонченості смаку. Гострота, гірчинка, ненав'язливий часниковий аромат роблять страву чудовим і з неповторним смаком. На відміну від звичного цибулі, Рокамболь виглядає, як головка часнику, що складається з великих зубців. Він справді має вражаючі розміри і масу — в результаті старань, виростає головка з трьох-п'яти зубців, довжина кожного складе близько 10 див. Хоча, найчастіше в ній міститься по 6 часточок. Якщо маса звичайного часнику великих сортів досягає 150 грам, а лука – 240 грам, то маса цибулі-часнику здатна досягти 400, а то і 500 грам! Смак і аромат часнику Рокамболь – це поєднання часникового і цибульного присмаку і запаху. Але його смак більш витончений: рослина не гірчить, як більшість луків. Часник Рокамболь, вирощування якого під силу будь-якому городникові, володіє широкими листям і товстої стеблової шийкою. Висота цибулі-часнику – близько 50 см, по досягненні якої він обзаводиться потужним квітконосом, прикрашеним округлими суцвіттями з дрібних квіточок.
Рокамболь однаково гарний для вживання, як в сирому, так і в обробленому вигляді. Любить не пряме сонце, але і не повинен завжди перебувати в тіні. Цибулини добре зберігаються. І при дотриманні елементарних правил зберігання овочевих культур, здатні зберігатися до настання весни. Відрізняється стабільною врожайністю, гарною лежкістю при зберіганні, високою вызреваемостью цибулин при несприятливих умовах.
- Ціна: 350 ₴/кг